dag 22,Kuta

25 juni 2012 - Kuta, Indonesië

Vanaf vandaag zullen de reisverslagen wat korter worden (fijn he Robin,haha). De laatste dagen van onze vakantie gaan we vooral uitrusten en zo af en toe nog iets bekijken. Vanochtend een beetje geshopt en cadeautjes voor de kleinkinderen gekocht. Net als we bij Pantai restaurant iets willen gaan drinken komen we Cor, een neef van Leo, en zijn vrouw tegen. Zij wonen ook in Breda, maar daar zien we hun nooit. dit is het 2e jaar dat wij hun op Bali tegenkomen. Met zijn viertjes drinken we gezellig wat en spreken af om morgen samen een dagje op pad te gaan. leo heeft aardig wat spierpijn na de beklimming van Ijen en laat zijn benen eens goed maseren. Dan kunnen we morgen weer fit op pad. Groetjes allemaal

Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl

1. Robin:
    26 juni 2012
    Ah heerlijk die korte krachtige verhalen whahaha. Hier kunnen we ons goed bezig houden renate en il hebben goede hoofdpijn en kaylee maar die gooide er ook bij uit vandaag (als het gaat) wat klussen was bezig met laminaat leggen op de 1e. Laat even de aankomst tijden van de vlucht weten en de trein? Sms maar dikke kis van ons allemaal Genietse nog!!
  2. Renate:
    26 juni 2012
    Een hele goede morgen zonder zorgen.

Zo te lezen vermaken jullie je eigen goed daar.
    En wij kunnen dat eindelijk (een dagje) ook gaan doen.
    Want jawel het wordt hier 23 graden met volop zon.
    Zou het straks toch nog goed komen met de grote vakantie voor de kinderen?
    We blijven hoop houden op schitterend weer voor ze.
    Ik zou even de stand van zaken hier uitleggen want aan dat bericht van robin te zien heb je genoeg om te ontcijferen.
    Gisteravond had ik last van flinke hoofdpijn, kaylee was gezellig bij oma spelen maar dat was maar voor korte duur.
    Kreeg telefoon dat ze last had van heel veel hoofdpijn en heel graag naar huis wilde.
    Ben der gaan ophalen en indd ze had heel veel last zoveel dat ze er zelfs van moest overgeven. Maar het is een bikkel want ze had vanmorgen weer praatjes zat en is dus nu ook weer lekker naar school toe. En mocht het niet gaan dan bellen ze toch wel. Nu heeft robin flinke hoofdpijn en is lekker eigenwijs (wanneer nu niet eigenlijk hahahha) maar met wat pillen overleeft hij het wel. En de allerkleinste van het stel is goed verkouden. Als hij een keer niest tja wat zou ik er van maken hahaha denk dat het wel duidelijk genoeg is zo hihihi. Ik ga nu eens lekker wat doen hier tis mooi weer dus droogmolen open en wasmand is leeg. Heel veel plezier en het welkomst committee staat al paraat voor jullie thuis komst bijna xxx